Step by step..

Leg al je tools klaar, tissue, wimperkruller, bond, remover, tweezer en je lashes

Krul als eerste stap de gereinigde wimpers

Wanneer je de wimpers al eerder gebruikt hebt reinig deze en je eigen wimpers indien nodig met de remover.  Strijk met een wattip of wattenschijf voorzichtig af. Gebruik geen eigen remover op basis van olie!

Begin met de buitenste rand van de lashes  voor het rechteroog van buiten naar binnen en voor het linkeroog hetzelfde van buiten naar binnen.

Breng de bond (wimperlijm mascara) aan op een deel van je buitenste wimpers (mag ook de hele wimper alleen niet teveel knipperen om contact met de onderwimpers te voorkomen

Neem nu het buitenste deel van de wimper extension tussen je tweezer en breng deze onder je wimper aan in de buitenhoek. Let op..je andere hand lift het ooglid wat op.

Houd de tweezer (pincet) horizontaal. Duw voorzichtig eerst met het uiteinde van de tweezer je wimpers aan en op de juiste plek. 

Wanneer je alle wimpers naar eigen keuze hebt aangebracht (mag de hele set zijn, of een deel zoals je zelf mooi vindt en zoals het op je eigen wimpers ook past) 

Verwijder lijmresten van de tweezer. Maak ze schoon met je tissue 

Knijp nu de tweezer horizontaal tussen al je wimpers om nog extra goed aan te duwen zodat ze stevig zitten

Belangrijk

De eerste 24 uur mogen de wimpers niet nat worden om goed te hechten. 

Reinig daarom je gezicht met bv micellair water, of je reinigingsmilk en toner. Neem je gezicht af met een wattenschijfje.

Na 24 uur mogen de wimpers weer nat worden. Echter de eerste 10 uren na het aanbrengen voorzichtig op je kussen slapen

0